Søndag kveld ble kampen mellom Skrim Kongsberg og Pors spilt hjemme i Kongsberghallen. Bortelaget måtte se seg slått av våre jenter og de vendte hjem tomhendt. Pors hang med i noen minutter, men etterhvert som tiden gikk ledet Skrim Kongsberg mer og mer. Til pause var resultatet 14-7 til hjemmelaget.

Etter hvilen tok det noen minutter før jentene våknet. Pors kjørte på, men var aldri nærmere enn 4 mål bak. Tempo i kontringer og  returspillet samt at Pors tok ut målvakt for å spille 7 mot 6 gjorde at jentene fikk noen «gratismål». Til og med målvakt Martine Hansen Sundet fikk notert en scoring ved å kaste ballen i Pors sitt mål fra egen målgård.

Banens beste spiller i kampen mot Pors ble Angela. Hun fightet både i forsvar og angrep og sammen med de andre jentene var hun veldig glad for å sikre seg 2 poeng mot Pors. I dagens spillerprofil kan du lese mer om Angela.

Neste kamp for våre jenter er borte mot Viking TIF i Bergen. Denne kampen spilles 6.11.16.