Søndag kveld spilte jentene seriekamp borte mot Flint Tønsberg. Denne kampen resulterte i seier for våre jenter.

Lagene spilte jevnt gjennom hele oppgjøret. Mange gode prestasjoner begge veier gjorde kveldens kamp til en fantastisk spennende en. Jentene ledet med 1-2 mål gjennom deler av kampen. Så spilte Flint seg opp til uavgjort og ledet til og med med ett mål i noen minutter.

 

Dette gjorde ikke at jentene ble stresset, de fortsatte å jobbe på. Anført av Cathrine Korvald (banens beste) som kontret og satte inn ball på ball fra straffemerket tok jentene til slutt med seg seieren hjem til Kongsberg. Jentene holdt hodet kaldt og klarer å snu tabben fra onsdagens hjemmekamp mot Levanger.

 

Et fantastisk publikum som både heiet og skreik gjorde at kampen var enda morsommere å spille. Vi setter utrolig stor pris på den støtten vi får av alle som er med på kamper både borte og hjemme og alle dere som følger med på nett! Sammen blir vi sterkere og dere gir oss på banen en vanvittig boost!

 

Neste kamp er hjemmekamp i Kongsberghallen søndag 23. Oktober. Den starter klokken 18.00 og på andre siden av banehalvdelen står Pors. Vi håper å se DEG på tribunen.

 

HEIA SKRIM KONGSBERG!